Voorwaarden

Algemeen

Deze voorwaarden zijn bindend, zowel voor verhuurder als voor degene die de huurovereenkomst afsluit met verhuurder.

Prijzen

Prijzen zoals vastgelegd in de huurovereenkomst zijn, onder voorbehoud van vergissingen, bindend.

Bevestiging van boeking en betaling

Na uw boeking sturen we u binnen een week via e-mail of post een bevestiging (tevens factuur) toe. De aanbetaling  dient binnen 14 dagen bij verhuurder binnen te zijn. Is hieraan voldaan ontvangt u per mail een bevestiging. Indien hieraan binnen deze termijn niet is voldaan, hebben wij het recht uw boeking te laten vervallen. Het restbedrag dient uiterlijk 14 dagen voor huurdatum voldaan te zijn.

Annulering

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer u genoodzaakt bent te annuleren kunt u deze verzekering gebruiken om reeds gefactureerde kosten terug te vorderen.

Aankomst en vertrek

Aankomstdagen zijn op zaterdag (voor de week) op vrijdag (voor het weekend)  op maandag (voor de midweek). De huurder kan de woning na 14.30 uur betrekken en dient deze op de vertrekdag vóór 10.00 uur te verlaten.

Midweek en weekendboeking

De woning kan alleen in het buitenseizoen en winter voor een weekend of midweek gehuurd worden. In het hoogseizoen is huren voor weekend of midweek alleen mogelijk vanaf 2 weken voor de verhuurdatum.

Eindschoonmaak

U dient de woning opgeruimd en veegschoon achter te laten.

Linnengoed

Vaatdoeken; theedoeken; handdoeken; washandjes; dekbedhoezen,hoeslakens alsmede kussenslopen dient u zelf mee te nemen. Bedlinnen kan eventueel ook gehuurd worden.

Bewoning en bezoek

Het is niet toegestaan om meer personen in de woning te laten overnachten dan waarvoor de woning is ingericht, in dit geval maximaal 4 personen. Het is, na overleg met verhuurder, mogelijk extra gasten te herbergen. Extra gasten dienen te worden opgenomen in het nachtregister.

Huisdieren

Indien bij reservering kenbaar gemaakt, zijn huisdieren welkom. Vanwege extra schoonmaakkosten wordt er per huisdier een toeslag van € 5,- per overnachting gevraagd. Het is niet toegestaan meubels (banken, bedden, ed.) als ligplaats voor u huisdier te gebruiken. Alleen het appartement is geschikt voor huisdieren.

Huisvuil

Ook in onze gemeente moet het afval gescheiden aangeboden worden. Onder de carport staat een groene container voor groente- en fruitafval en een bak voor plastic en een grijze container voor restafval. Oud papier kunt u in de woning achterlaten. Glas en statiegeldflessen dient u zelf op te ruimen (in Slenaken en Gulpen staan glascontainers).

Translate »